Rauty

........."Vážená paní ředitelko, dovolte mi, abych vám vyjádřil poděkování za profesionální přístup Vašich spolupracovníků a žáků, o kterém jsem měl možnost se osobně přesvědčit. Akce "Den Pobaltských republik", kterou jsme pořádali společně s Czech Tradem na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, byla přičiněním i Vašich spolupracovníků a žáků prefektně připravena. Raut, který přichystali pro naše hosty, byl jednoznačně skvělý. Je potěšitelné, když se v dnešní tak uspěchané době máme možnost setkat s nebývalou ochotou a profesionalitou, která je tolik potřebná."

/ z dopisu Petra Rachunka, Chargé d´Affairs Lotyšského konzulátu v Brně/

Organizace rautů se vedle výuky stala v poslední době dominantní aktivitou školy. Škola je schopna připravit a uskutečnit raut na vysoké profesionální úrovni v rozsahu 10 - 250 osob. Kromě zajištění kompletních cateringových služeb se škola snaží maximálně vycházet vstříc požadavkům a možnostem objednavatele, což se zejména týka situování rautu do jeho vlastních prostor. S tím souvisí i rozšiřování prostoru, ve kterém jsme schopni se s realizací těchto akcí pohybovat - vedle blanenského regionu také Brno a okolí, Boskovicko atd. Může se jednat o pracovní příležitosti, firemní večírky, soukromé akce, ale i prestižnější události oficiálního charakteru.

Soukromá gastronomická škola v Blansku má na kontě už velkou řadu zdařilých rautů pro nejrůznější podniky a instituce - v Brně to byl Lotyšský konzulát, autosalon Citroen nebo Akademie věd, dále můžeme zmínit Pivovar Černá Hora, Janáčkovo divadlo v Brně.
V Blansku jsme pak pracovali například pro Městský úřad, blanenský zámek, senátorskou kancelář Blansko, Komerční banku a banku ČSOB, firmy DIS, BOIS, BUSTEC, ZŠ Erbenova a Dvorská, ZUŠ Blansko, Správu jeskyní Moravského krasu a mnohé další..

Ceny rautů se pohybují na spodní hranici možností a zohledňují pouze přímé náklady spojené s jejich přípravou, jsou tedy výrazněji nižší než ceny srovnatelných služeb poskytovaných gastronomickými provozovnami nebo cateringovými společnostmi, minimálně 200,- Kč na osobu / dle představ objednavatele a rozsahu rautového sortimentu/.




Další fotografie z námi organizovaných rautů naleznete ZDE ⇒

Zjednodušený rautový sortiment:
  • miniatury
  • lahůdková masa
  • sýrové a uzeninové variace
  • pokrmy teplé kuchyně
  • teplé přílohy a přílohové saláty
  • čerstvá zelenina
  • ovocná zrcadla
  • minizákusky
  • bílé a červené víno
  • nealko nápoje
  • káva
2011 © Střední škola gastronomická, s.r.o. / tel.:+420 516 411 755, +420 602 750 035 / by fvB | Realman® CMS